maandag 30 september 2013

Voormalige baantjes van huidige topsterren

Voordat Jennifer Aniston doorbrak met haar rol als Rachel in Friends, verdiende ze de kost met het schoonmaken van toiletten (Ze zei zelf:”Ik was er eigenlijk best goed in.”) en later als fietskoerier in New York City.

Tom Cruise is nu bekend bij het grote publiek, maar voordat hij bekend werd, sjouwde hij met bagage voor hotelgasten. En ooit hoopte hij priester te worden.

Hugh Jackman, o.a. bekend als Wolverine, werkte achter de toonbank van een kleine supermarkt, maar werd ontslagen omdat hij te veel met de klanten praatte.

De super sexy brunette Megan Fox verkocht vroeger smoothies en droeg toen een groot bananenpak.

Cory Monteith, bekend van Glee, heeft verschillende baantjes gehad, zoals taxi chauffeur, begroeter bij Wal-Mart en autowasser.

Kourtney Kardashian, de oudste van het stel, werkte als assistente van een filmproducent, waar ze de hele dag “cut” en “rolling” moest roepen. Voordat hij zijn sexy accent en strakke buikspieren op het grote scherm kon laten zien, werkte acteur Gerard Butler bij een advocatenkantoor.

Miley Cyrus werkte, voordat ze bekend werd met haar nummer ‘Wrecking Ball’, als schoonmaakster bij een bedrijf dat ‘Sparkles Cleaning Service’ heette.

Brad Pitt werkte vroeger bij een restaurant aan Sunset Boulevard, genaamd El Pollo Loco (De Gekke Kip). Hiervoor droeg hij een enorm kippenpak.

Voordat Lady Gaga meerdere keren platina in de wacht sleepte, werkte ze als serveerster bij een restaurantje in New York City.

Komiek Chris Rock begon zijn loopbaan met het afruimen van tafels bij Red Lobster in Queens, NY en verdiende toen het minimumloon.

Voordat Gwen Stefani een popidool werd, verdiende ze geld met een baantje bij de fast food keten Dairy Queen.

Christopher Walken is nu een van de meest gerespecteerde acteurs in Hollywood, maar vroeger werkte hij als een leeuwentemmer bij het circus.

Het lievelingetje van Amerika, Sandra Bullock, kon als beginnende actrice nauwelijks haar huur opbrengen met het serveren van drankjes. Toen ze barvrouw was, leerde ze verschillende accenten en imiteerde ze de meisjes die ze serveerde.

Danny DeVito werkte vroeger bij een mortuarium waar hij het haar van overledenen stileerde.

Zanger Ne-Yo hield het maar twee weken vol in zijn eerste baantje bij McDonalds. Waarom? Zijn manager ging tegen hem tekeer omdat hij te veel zout op de frietjes deed en dus liep hij weg.

Actrice Julia Roberts schepte ijs bij Baskin Robbins voordat ze bekend werd door de hitfilm Pretty Woman. Het eerste baantje van acteur Denzel Washington was schoonmaken bij een plaatselijke kapper toen hij 11 jaar was. Door daar te werken, leerde hij veel over acteren en hard werken.

Als tiener draaide Russell Crowe onder de naam ‘Russ Le Roq’ plaatjes in een Australische nachtclub zodat hij meiden kon versieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten