woensdag 25 september 2013

Dumb and Dumber 2 in de maak

Jeff Daniels heeft belooft dat de gebroeders Farrelly een script zullen schrijven waarmee ze de oude Dumb and Dumber film zullen overtreffen. De eerste shoots voor de nieuwe film, getiteld Dumb And Dumber To, met Jim Carrey en Jeff Daniels in de hoofdrol zullen deze week beginnen.

Eerder deze week won Daniels nog een emmy award voor zijn rol als 'news anchor' in de film 'The Newsroom'. Toen Daniels back-stage zijn overwinning aan het vieren was vertelde hij aanwezige reporters dat hij 'zou gaan feesten totdat de zon opging' en direct daarna het vliegtuig naar Atlanta zou pakken om te beginnen met de eerste shoots voor Dumb and Dumber To.

Op de vraag wat de leukste en engste dingen zijn die Daniels voor de film moet gaan doen antwoordde hij: "We gaan dingen doen die 'de toilet scene' uit deel 1 doen verbleken". Het leukste was volgens Daniels dat hij mocht samenwerken met "een geniale komiek".

Naast Jeff Daniels en Jim Carrey zullen ook Kathleen Turner, Laurie Holden (bekend van The Walking Dead) en Brady Bluhm te zien zijn in de film. Empire Of the Sun is aangetrokken om de muziek voor de film te componeren. Dumb and Dumber 2 zal in 2014 uitkomen. In 2014 is het 20 jaar gelden dat deel 1 te zien was in de bioscopen.

Bron:
http://www.nme.com/filmandtv/news/jeff-daniels-on-dumb-and-dumber-2-theyve-topped/322012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten