donderdag 3 oktober 2013

Elizabeth Olsen in cast Avengers 2

Samuel L. Jackson (Nick Fury in de Avengers films) heeft in een interview met The Wallstreet Journal verklapt dat Elizabeth Olsen mee gaat doen in de tweede Avengers film "The Avengers: The age of Ultron".

Jackson verwacht dat er begonnen wordt met filmen na maart volgend jaar. "Ik weet dat we opnames gaan maken in London, dat James Spader de slechterik Ultron gaat spelen en dat Ms Elizabeth Olsen ook meedoet in de film". Welke rol Elizabeth gaat spelen kon of wilde Jackson niet vertellen. "Ik heb nog geen script gezien", aldus Jackson.

Op het internet wordt er gespeculeerd dat Olsen de rol van de "Scarlet Witch" op zich gaat nemen. Het meespelen in The Avengers is voor Elizabeth (het jongere zusje van Mary-Kate en Ashley) weer een mooie stap in haar film carrière. Eerder was Elizabeth te zien in de 2014 remake van Godzilla.

Een ander onderwerp van discussie is wie de rol zou gaan spelen van Quicksilver. De geruchten gaan dat Aaron Taylor-Johnson deze rol gaat spelen. Samuel L. Jackson heeft hier niks over losgelaten.

Bron:
http://www.usatoday.com/story/life/movies/2013/10/03/samuel-l-jackson-elizabeth-olsen/2915307/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten